Zona centrala! Picioare umflate? Dureri de spate? Uita definitiv de ele cu Pachet Terapeutic Masaje, Impachetari spirulina si multe altele! Zona Magheru la Opium Salon!  Doar 119 lei in loc de 250 lei pentru:   4 masaje terapeutice + 4 electroterapii cu diclofenac + 4 peeling +4 impachetari cu spirulina / CRIO (pachet valabil pentru 1 persoana). Pentru 2 persoane puteti alege pachetul disponibil la numai 219 lei!

Romana
22 comandate
Valoare: 800 Ron
Discount: 85%
Economisesti: 681 Ron

Zona centrala! Picioare umflate? Dureri de spate? Uita definitiv de ele cu Pachet Terapeutic Masaje, Impachetari spirulina si multe altele! Zona Magheru la Opium Salon! Doar 119 lei in loc de 250 lei pentru: 4 masaje terapeutice + 4 electroterapii cu diclofenac + 4 peeling +4 impachetari cu spirulina / CRIO (pachet valabil pentru 1 persoana). Pentru 2 persoane puteti alege pachetul disponibil la numai 219 lei!

Masajul terapeutic te scapa de durerile de spate. Daca mergi mult cu masina, sau stai toata ziua la birou pot sa apara durerile de spate. Cum le tratezi? Cu un masaj specializat.

Persoanele care au dureri de spate din cauza pozitiilor incorecte, a sofatului sau ridicare de greutati au nevoie de un masaj terapeutic. In mod normal, este suficient un ciclu de 4 sedinte de masaj pentru a ameliora foarte mult durerile de spate.

Voucherul include:

>> Pachet pentru o singura persoana la 119 lei in loc de 800 lei
>> Pachet pentru 2 persoane la 219 lei in loc de 1800 lei

Pachetul pentru 1 persoana include:
- 4 masaje terapeutice
- 4 electroterapii cu diclofenac
- 4 peeling
- 4 impachetari cu spirulina / CRIO
Pachetul pentru 2 persoane insumeaza pachetul de 1 persoana x 2

Esti stresata si lipsita de energie, te doare spatele sau ai picioare umflate? Ai nevoie de o zi de rasfat si relaxare! Alege un pachet special de tratament si simte-te bine in pielea ta!

Relaxare si rasfat pentru minte si corp... Opium salon este locul perfect pentru slabire, tratarea afectiunilor prin masaj dar si pentru reincarcarea bateriilor.

Masajul stimuleaza multe functii ale organismului contribuind astfel la cresterea randamentului acestora.

Efectele masajului terapeutic
Masajul terapeutic actioneaza direct asupra organismului, iar efectele sale sunt multiple. Cateva dintre cele mai importante efecte ale masajului terapeutic sunt:
- Stimuleaza secretia de lichid sinovial intraarticular
- Stimuleaza circulatia sangelui
- Imbunatateste considerabil nutritia si oxigenarea structurilor anatomice masate
- Intervine direct asupra durerii, avand un considerabil efect antialgic
- Imbunatateste amplitudinea articulara si elasticitatea structurilor moi periarticulare
- Imbunatateste metabolismul local

In functie de afectiunile care trebuie tratate, masajul terapeutic se poate combina cu electroterapia, laserterapia si impachetari. In majoritatea afectiunilor, combinarea mai multor proceduri de tratament cresc considerabil randamentul terapeutic.

SPIRULINA
O procedura destul de putin cunoscuta, un concept nou, unde se intrepatrund medicina alopata si cea complementara, o specialitate cu beneficii deosebite �?? este denumita si "terapia aurului verde" care are la baza spirulina vie. Spirulina este unul dintre cele mai vechi si mai bune produse absolut naturale, existente la ora actuala.

De fapt, este o aplicare a unui principiu vechi, constatat si confirmat de medicina naturista, ce consta intr-o revitalizare condusa si executata de principiile active extraordinare ale acestei alge unicat care este spirulina. Caci spirulina are unul dintre cele mai puternice efecte antioxidante observate la un principiu activ si deci o putere deosebita de a preveni imbatranirea. Starea de dezechilibru generata de acumularea de toxine produce perturbari organice si energetice, se accelereaza procesele de imbatranire a diverselor organe si apare suferinta. Daca dezechilibrul persista, se instaleaza boala. Aplicatiile locale cu nutrienti si cu spirulina vie pleaca de la constatarea ca se poate actiona direct asupra locurilor cu supratoxicitate organica, iar spirulina are proprietatea de a le stimula pana la echilibrul armonic, pana la compensarea deficitelor limfatice si detoxifierea totalai.

Cum se poate ca o simpla alga, crescuta pe suprafata apei, sa aiba capacitatea de a activa forte nestiute ale pielii si ale organismului pentru a lupta impotriva imbatranirii, a bolilor, a durerilor? Sunt intrebari la care, vazand rezultatele spectaculoase ale tarapiei integrale cu spirulina vie, te simti indemnat sa cauti raspunsuri exacte.,
Beneficii:
- Dispar noduli, se estompeaza vergeturi si epitelioame, se amelioreaza suferinte organice, afectiuni, dermatoze si, ceea ce este cel mai important, se intarzie imbatranirea pielii si a intregului organsim.
- creste capacitatea de aparare imunitara a organismului, diminueaza sansa de aparitie a bolilor, severitatea acestora si previn imbatranirea efectiva
- tratamentul antiinflamtor, diminuarea durerilor, biostimulare si cresterea sintezei proteice cu efecte vizibile patologia pacientului.

Impachetarile CRIO sunt recomandate in cazurile de capilare dilatate, varice, tesut sensibil. Tonifica musculatura, reda fermitatea pielii si relaxeaza musculatura incordata si picioarele obosite.

Elementele componente : camforul, substantele hidroaromatice cu actiune antiinflamatorie, antinevralgica , stimulatoare a circulatiei sanguine, mentholul, cu efect antipruriginos si aromatizant, care stimuleaza circulatia sanguina periferica si extractul de alge marine Fucus Vesiculosus, bogat in iodine organice si minerale ce activeaza microcirculatia sanguina, antrenand substantele toxice spre zonele de unde pot fi eliminate mai usor - Produc o puternica senzatie de relaxare si prospetime, datorita scaderii de temperatura si activarii microcirculatiei sanguine pe zona tratata. Produce un efect de drenaj ce elibereaza toxinele si acumularile de grasime.

Electroterapia reprezinta terapia prin care se foloseste curentul electric in scop terapeutic. Medicina fizica moderna a adus ameliorari tehnologice remarcabile, care recurg la aparate de electroterapie computerizate, ce permit metode de stimulare a structurilor cu excitabilitate specifica cu o varietate larga de curenti electrici de joasa si medie frecventa. Pe de alta parte , au fost ameliorate bazele stiintifice ale electroterapiei prin care s-a marit credibilitatea acestui domeniu clasic al terapiei fizice.

Opium Salon
Adresa: Bd Magheru, nr 29, ap 1A,Piata Romana
Site: www.opiumsalon.ro
Email: office@opiumsalon.ro
Telefon: 0734.41.95.96 / 0762.40.66.99
  • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere, insa poate folosi unul singur pe acelasi nume.
  • Dupa ce oferta se activeaza puteti folosi voucherul in urmatoarele 30 de zile;
  • Efectuarea sedintei ca urmare a programarii este obligatorie. In cazul neprezentarii la salon pentru sedinta programata, fara o reprogramare in prealabil, sedinta respectiva este considerata efectuata si prin urmare, scazuta din totalul de sedinte existente in pachetul voucherului.
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
Atmosfera primitoare pe care o vei gasi in Opium Salon, profesionalismul si amabilitatea celor care va vor servi, preturile accesibile, calitatea serviciilor si varietatea acestora, vor face din centrul nostru cea mai buna alegere pentru tine, pentru frumusetea, sanatatea corpului si sufletului tau.

Daca iti doresti cu adevarat o schimbare legata de impactul prezentei tale asupra celor din jur si, mai ales, daca iti doresti sa fi mandra de felul in care arati, te asiguram ca salonul nostru este destinatia cea mai potrivita pentru tine.

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO