NOU!Jos Burtica!Jos Colaceii la Centrul de Remodelare Antonina!Redescopera-ti Trupul de Sirena! Doar 99 Lei in loc de 820 Lei:  5x Sedinte Cavitatie intensa + 5x Sedinte Masaj Anticelulitic cu Miere, Terapeuta profesionista + 5x Impachetari cu Parafina/Ceai  Verde + 5x Proceduri Hidratare pe baza de Colagen + 5x Sedinte Tonifiere si recuperare tonus + 5x Sedintre Drenaj Limfatic!

22 comandate
Valoare: 820 Ron
Discount: 77%
Economisesti: 631 Ron

NOU! Centrul de Remodelare Corporala Antonina! Redescopera-ti Trupul de Sirena! Doar 99 Lei in loc de 820 Lei: 5x Sedinte Cavitatie intensa + 5x Sedinte Masaj Anticelulitic cu Miere, Terapeuta profesionista + 5x Impachetari cu Parafina/Ceai Verde + 5x Proceduri Hidratare pe baza de Colagen + 5x Sedinte Tonifiere si recuperare tonus + 5x Sedintre Drenaj Limfatic!

Orice femeie isi doreste un trup de invidiat, suplu, fara kilograme in plus si fara aspectul neplacut de coaja de portocala!

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Masajul cu miere este o practica bine cunoscuta in Tibet pentru lupta impotriva celulitei. Terapia se bazeaza pe interactiunea pielii cu substantele active biologic ale mierii.
Terapia cu miere stimuleaza cresterea circulatiei limfatice si curata pielea.

Impachetarile cu termosudatie se realizeaza cu produse profesionale, cu efect de slabire si anticelulitic. Actiunea ingredientelor active continute in aceste produse este favorizata si amplificata de sauna locala realizata cu ajutorul termocuvertei.

Pachetul Slabire intensa include:

>>> 5x Sedinte Cavitatie Intensa;
>>> 5x Sedinte Masaj Anticelulitic cu Miere, Terapeuta profesionista;
>>> 5x Impachetari cu Parafina sau Ceai Verde;
>>> 5x Proceduri Hidratare pe baza de Colagen;
>>> 5x Sedinte Tonifiere si recuperare tonus;
>>> 5x Sedintre Drenaj Limfatic.

Pentru micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, precum si diminuarea si disparitia celulitei si a vergeturilor, specialistii de la Salonul Antonina iti recomanda toate cele 30 de sedinte de remodelare!

Antonina Beauty Studio
Adresa: Strada Icoanei, Nr. 36, BUCURESTI
Site: www.salon-antonina.ro
Email: office@salon-antonina.ro
Telefon: 0766.865.569
 • Dupa ce oferta se activeaza, foloseste voucherul oricand in urmatoarele 30 de zile;
 • Acelasi utilizator poate achizitiona 10 vouchere, insa poate folosi doar unul pe acelasi nume;
 • Pentru a putea beneficia de servicii este necesara programare telefonica;
 • Programarile se vor face in functie de disponibilitatea salonului;
 • Efectuarea sedintei ca urmare a programarii este obligatorie. In cazul neprezentarii la salon pentru sedinta programata, fara o reprogramare in prealabil ( cu minim 24 h inainte), sedinta respectiva este considerata efectuata si prin urmare, scazuta din totalul de sedinte existente in pachetul voucherului.
 • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
 • Voucherul este valabil 30 de zile
 • Program: Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
 • Sambata: 10:00 - 16:00
Centrul de Remodelare Corporala Antonina ofera o gama moderna de tratamente sustinute de aparate certificate. Antonina Beauty Studio este un loc de  comfort, frumusete si armonie.  Suntem situati in centrul orasului - la o plimbare de cinci minute de Parcul Gradina Icoanei.  Tratamente si intinerire faciala,  remodelare corporala  sunt personalizate si realizate pe baza noilor tehnologii.

Aici, in inima Bucurestiului  specialistii nostri va ofera  diferite tipuri de masaje si tratamente corporale,  si a fetei, manichiura si pedichiura SPA.  “Antonina” Beauty Studio  este o mica oaza de armonie si liniste, locul  in care pot da corpului  tau cea mai buna ingrijire si atentie. Personalul prietenos si calificat, un mediu placut si  o atmosfera calduroasa creaza o stare de spirit buna. Noi nu numai ca va ajutam sa deviniti mai frumoase - aici puteti sa va relaxati  si sa uitati de toate problemele de zi cu zi. Va invitam sa vizitati Antonina Beauty Studio, pentru a incarcati cu energie pozitiva si stare buna dispozitie intr-o o atmosfera primitoare si echipa de profesionisti. 

Formular comanda
 • Cumpara un produs
 • Completeaza formularul
 • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO