Un cocktail de relaxare pentru trup si suflet! Pret incepand de la 79 lei in loc de 690 lei pentru o persoana: o sedinta peeling corporal + o sedinta impachetare + masca faciala antiage + ultrasunet cu acid hyaluronic + hot/cold + tratament intensiv pentru picioare + tratament intensiv pentru maini  + masaj facial 15` + masaj combinat 30`!

Mall Vitan
24 comandate
Valoare: 690 Ron
Discount: 89%
Economisesti: 611 Ron

Un cocktail de relaxare pentru trup si suflet! Pret incepand de la 79 lei in loc de 690 lei pentru o persoana: o sedinta peeling corporal + o sedinta impachetare (scortisoara/ alge, ceai verde/ cafeina/ paprika/ gel termo) + masca faciala antiage + ultrasunet cu acid hyaluronic + hot/cold ( antcearcan, vasoconstrictor, tonifiant, antiinflamator) + tratament intensiv pentru picioare (gomaj + prafina + botosei cu infrarosu si masaj de drenaj) + tratament intensiv pentru maini gomaj + prafina + manusi cu infrarosu si masaj de drenaj) + masaj facial 15` + masaj combinat ( decolteu, brate, cervical, reflexo, gambe) 30`! Bonus: 50% reducere la orice alt serviciu din salon!

Peelingul corporal reprezinta indepartarea celulelor moarte din stratul superior keratinic al epidermului, este un procedeu important in cosmetologie, caruia de multe ori nu-i acordam importanta cuvenita.
Pielea, organul corpului omenesc cu cea mai mare suprafata, asigura un mare procent din procesul de respiratie, este expus la intemperiile naturale, sufera prejudicii datorita unor medicamentatii, precum si alte procese pe care nu este necesar sa le amintim.
Ceea ce putem sa facem noi pentru ea, este sa o tinem curata, hidratata, si sa-i pastram elasticitatea.
Produsele de peeling, sant nenumarate, de toate tipurile si cu diferite substante active in compozitia lor, dar in final, toate au aceeasi tinta : indepartarea celulelor moarte ale pielii.

De la nisipul ce se folosea in vechiul Egipt si pana tratamentul de microabraziune cu cristale de corindon care abia acum incepe sa fie cunoscut, s-a parcurs un drum lung si dureros plin de variate metode de exfoliere si regenerare a pielii.
Corindonul este un oxid natural de aluminiu, aproape la fel de dur ca diamantul, divers colorat, ale carui varietati transparente se pot folosi ca si pietre pretioase iar cele cu aspect de mase granuloase se pot folosi ca si abraziv. Desi suna destul de dur, aceste cristale de Corindon, microdermoabraziunea cu ele este o metoda de exfoliere mult mai blanda decat cele traditionale, care permite regenerarea naturala a pielii fara sa cauzeze efecte secundare, rezultatele fiind vizibile chiar dupa prima sedinta.

Oferta contine:
- o sedinta peeling corporal
- o sedinta impachetare (scortisoara/ alge, ceai verde/ cafeina/ paprika/ gel termo)
- microdermoabraziune faciala cu cristale de aluminiu
- masca faciala antiage
- ultrasunet cu acid hyaluronic + hot/cold ( antcearcan, vasoconstrictor, tonifiant, antiinflamator)
- tratament intensiv pentru picioare (gomaj + prafina + botosei cu infrarosu si masaj de drenaj)
- tratament intensiv pentru maini gomaj + prafina + manusi cu infrarosu si masaj de drenaj) + masaj facial 15`
- masaj combinat ( decolteu, brate, cervical, reflexo, gambe) 30`
- Bonus: 50% reducere la orice alt serviciu din salon!

Poti alege:

>> 69 lei in loc de 690 lei pentru o persoana

>> 119 lei in loc de 1380 lei pentru doua persoane

Kamiya Therapy
Adresa: Bdul O goga nr 23, bl M 106, sc 2, et 4, ap 52
Site: www.kamiya.ro
Email: contact@kamiya.ro
Telefon: 0737346659/ 0749 218 174
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 30 de zile;
  • Se poate prelungi valabilitatea voucherului in functie de programarile salonului;
  • Este necesara programare telefonica;
  • In cazul in care intervin modificari de program, va rugam anuntati la salon cu 24 de ore inainte de ora la care aveti programare, in caz contrar serviciul este anulat;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 5 vouchere, insa poate folosi unul singur pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului;
  • Se poate prelungi valabilitatea voucherului in functie de programarile salonului.
Un corp frumos, ingrijit, e un corp sanatos, armonios fizic si psihic, pentru ca frumusetea vine in primul rand din interior si se revarsa in afara Trupul nostru este templul lasat de D-zeu sufletului. Sa arati bine nu este un moft, ci o necesitate.
Pentru sanatatea ta, pentru buna ta dispozitie. Sa te respecti, sa te iubesti, e o datorie fata de tine si de cei din jurul tau. E suficienta dieta fara miscare? Faci fitness de ceva timp dar celulita e tot acolo? Ai tinut dieta, ai slabit, dar pielea ta acum arata flasca si imbatranita? Ai facut remodelare corporala, arati bine, dar kilogramele sunt tot acolo? Te simti slabita fizic, desi analizele au iesit bine? Un dezechilibru energetic? Prietena ta a avut rezultate, cu anumite proceduri, iar tu nu?
Pentru ca, din fericire, suntem diferiti. De aceea tratamentele trebuie individualizate. Pentru ca, suntem un tot unitar. Trup, minte, suflet. Deci e firesc sa actionam sinergic, pe mai multe planuri, pentru rezultate maxime si de durata.
Ai nevoie si de sfaturi concrete pentru un stil de viata sanatos, care sa includa niste principii de alimentatie, un minim de exercitii fizice simple si usor de aplicat, si … in primul rand sa inveti sa-ti educi gandurile, care creeaza totul.
KAMIYA Therapy este un concept nou, unde terapiile ultramoderne se imbina armonios cu cele traditionale, iar tu te simti minunat, in centrul atentiei, inveti si experimentezi lucruri noi, si… abia astepti urmatoarea noastra intalnire.
Si eu te astept cu drag,
KAMIYA Therapy
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO