Radiografie dentara panoramica digitala! Doar 39 lei in loc de 150 lei pentru Radiografie dentara panoramica digitala + Consult Medic Specialist + Plan de tratament! Bonus: un voucher de 50 lei pe care ii poti folosi la orice tratament stomatologic in cadrul clinicii Oral Care!

Cotroceni
30 comandate
Valoare: 150 Ron
Discount: 74%
Economisesti: 111 Ron

Radiografie dentara panoramica digitala! Doar 39 lei in loc de 150 lei pentru Radiografie dentara panoramica digitala + Consult Medic Specialist + Plan de tratament! Bonus: un voucher de 50 lei pe care ii poti folosi la orice tratament stomatologic in cadrul clinicii Oral Care!

Radiografia permite clinicianului sa localizeze anumite afectiuni ce nu sunt vizibile in cadrul examenului clinic. Enumeram doar cateva dintre acestea:

>> Carii interdentare
>> Carii sub obturatii
>> Resorbtii osoase
>> Afectiuni endodontice si verificarea tratamentului acestora
>> Oferta osoasa preimplantare si verificarea postimplantare
>> Afectiuni parodontale, s.a.

Aparatele de radiologie Oral Care sunt ultramoderne, digitale si non-invazive, dozele de radiatii emise de acestea fiind extrem de reduse. Ele ne permit sa utilizam programe diferite pentru fiecare pacient in parte si sa reducem doza de radiatii chiar si mai mult pentru copii. Colegiul American de Radiologie si Societatea de Radiologie din America de Nord fixeaza doza maxima admisa de radiatii acumulate intr-un an la 20 mSv, in timp ce o expunere in centrul nostru nu deapseste 0,2 mSv, cifra de 100 de ori mai mica.

Radiografia este digitala, se va trimite prin email. Nu se imprima pe film.

Oral Care
Adresa: otroceni, Bulevardul Eroii Sanitari nr. 65, sector 5, Bucuresti
Site: www.oral-care.ro/
Email: office@oral-care.ro
Telefon: 031.430.83.39/0731.810.910
  • Dupa ce oferta se activeaza, foloseste voucherul in urmatoarele 30 de zile;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona 10 vouchere, insa poate folosi doar unul pe acelasi nume;
  • Pentru a putea beneficia de servicii este necesara programare telefonica;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului;
  • Este necesara programare telefonica;

Oral Care este o clinica stomatologica moderna, echipata cu aparatura de ultima generatie si conceputa pentru a pune la dispozitia pacientului serviciile unor medici specialisti, cu o vasta experienta in domeniul medicinei dentare.
 
Clinica noastra colaboreaza chiar si cu profesori medici dentisti renumiti si brevetati pe plan national si international, in scopul de a oferi pacientului intotdeauna cel mai bun tratament cu putinta.
 
Gama serviciilor noastre este una completa si se intinde de la simple programe de profilaxie pentru copii pana la tratamente ortodontice complexe si manevre de chirurgie dento-alveolara.
Intreg personalul medical este calificat si oricand apt de a ghida, sfatui si ajuta pacientul, clinica noastra fiind gandita de la momentul zero in jurul acestuia. Atmosfera este una placuta si destinsa.
 
Oral Care beneficiaza si de propriul centru de radiodiagnostic, astfel scurtand numarul sedintelor si oferind pacientului posibilitatea de a-si vedea radiografiile in timp real si de a trece imediat la planul de tratament in cabinetul medicului specialist. Radiografia permite clinicianului sa localizeze anumite afectiuni ce nu sunt vizibile in cadrul examenului clinic.
 
oral care
Termenul ce ne defineste este profesionalismul. Intreaga echipa de medici stomatologi a absolvit si participa incontinuu la cursuri de pregatire de specialitate din tara si dinafara tarii, pentru a fi intotdeauna la curent cu ultimele tendinte din lumea medicinei dentare.
 
Pacientii Oral Care vor putea beneficia de programe de fidelizare si, implicit, de reduceri la serviciile noastre.
Locatia noastra este situata intr-o zona centrala dar si linistita si rapid accesibila din orice punct al orasului. Programul nostru este unul flexibil, de la orele 10.00 la 20.00.
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO