Biorevitalizare garantata a pielii! Mezoterapie cu un cocktail de Aminoacizi, Vitamine, Oligominerale si Acid Hyaluronic concentrat + Microdermoabraziune/ Peeling Enzimatic + Cromoterapie fotonica + Masaj endermologic vacumatic/ Masaj manual, la doar 59 lei in loc de 340 lei!

centrala
22 comandate
Valoare: 340 Ron
Discount: 83%
Economisesti: 281 Ron

Biorevitalizare a pielii! Mezoterapie cu un cocktail de Aminoacizi, Vitamine, Oligominerale si Acid Hyaluronic concentrat + Microdermoabraziune/ Peeling Enzimatic + Cromoterapie fotonica + Masaj endermologic vacumatic/ Masaj manual, la doar 59 lei in loc de 340 lei!

Pachetul este conceput de specialistul estetician astfel incat sa combine cele mai noi si eficiente proceduri si produse terapeutice faciale, complementare, asa incat efectul sa fie unul vizibil imediat si cu efecte de durata, benefice oricarei femei, indiferent de varsta.

Numeroase studii stiintifice au demonstrat ca amestecul unor acizi cu acidul hialuronic reprezinta o baza fundamentala a procesului de biorevitalizare a pielii. Astfel, se poate incepe recuperarea functiilor vitale ale pielii, pas important in tratamentul antiimbatranire. Aminoacizii esentiali in acest proces sunt: glicina, L-rolina, L-lizina si L-leucina. Ultimii trei sunt definiti ca aminoacizi esentiali, deoarece organismul nu este capabil sa-i sintetizeze in nici un fel si trebuie primiti din exterior.

Unirea acestor patru aminoacizi cu acidul hialuronic ajuta la imbunatirea tonusului, luminozitatii si supletii pielii. In plus, s-a demonstrat ca asigura multiplicarea fibroblastelor, stimularea neo-colagenezei si reduc viteza de degradare a colagenului.

Ridurile le netezim cu creme, le paralizam cu botox si le umplem cu diverse fillere, deci putem spune ca ne-am luat de grija lor. Obsesia actuala a industriei de frumusete este tenul uniform si luminos, un cult imprumutat din Asia.

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigura un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului - acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina

Efecte microdermabraziune
Prin microdermabraziune se realizeaza o excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina prin presiunea negativa exercitata simultan cu forta abraziva a dischetelor de diamant pentru a dubla eficienta exfolierii straturilor superficiale ale pielii.

Cromoterapie Fotonica
Terapia LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina)
Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular.
La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate in celule.

Masaj endermomogic vacuumatic: Masajul endermologic facial este un masaj vacuumatic, profund, revigorant, care stimuleaza circulatia sanguina si ridica muschii lasati, "trage" de ridurile fine, tonifiaza, improspateaza reduce cercanele prin drenajul limfatic efectuat.

Kamiya Therapy
Adresa: Octavian Goga, nr 23, bl M106, sc 2, ap 52
Site: www.kamiya.ro
Email: contact@kamiya.ro
Telefon: 0749.218.174 / 0737.346.659
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 30 de zile;
  • Este necesara programare telefonica;
  • In cazul in care intervin modificari de program, va rugam anuntati la salon cu 24 de ore inainte de ora la care aveti programare, in caz contrar serviciul este anulat;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 5 vouchere, insa poate folosi unul singur pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului;
  • Se poate prelungi valabilitatea voucherului in functie de programarile salonului.
  • Voucherul este valabil 30 de zile.
Kamiya Therapy 
Un cocktail de fericire pentru minte, trup si suflet. 
Starea de bine vine din interior si o exprimam prin toti porii. Increderea in fortele proprii ne ajuta sa fim curajosi si naturali.


Kamiya Therapy este un cabinet de remodelare corporala, cosmetica, masaj de diferite tipuri si terapii complementare, situat in centrul Bucurestiului, utilat cu aparatura performanta de ultima generatie, unde vei primi cu toata dragostea sfaturi competente din domenii diverse (nutritie, fitoterapie, estetica, etc) si vei fi tratata ca o printesa . Un loc unde cu siguranta te vei intoarce.


Str:  Emil Botta nr. 2 –  Vis a vis  de Zepter 
Tel:    0749 218 174  /  0737 346 659       
PROGRAMARI : 13-17, de luni  pana vineri.

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO