Yoga, o viata fara griji! Incepand cu 19 lei 4, 6 sau 8 sedinte de Yoga la alegere cu renumitul instructor Marius Vornicescu! Urmeaza exemplul vedetelor care practica yoga: Madonna, Demi Moore, Thalia, Nina Dobrev, Uma Thurman, Maia Morgenstern, Sting si Trudie Styler

26 comandate
Valoare: 80 Ron
Discount: 76%
Economisesti: 61 Ron

Incepand cu 19 lei 4, 6 sau 8 sedinte de Yoga la alegere cu renumitul instructor Marius Vornicescu!

Imagineaza-ti o viata in care nu intri niciodata intr-un spital sau intr-o farmacie, pentru ca tu ai un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata. Yoga iti ofera asta. Intr-o lume plina de agitatie tu esti calm si linistit, intr-o lume plina de boli tu esti sanatos, intr-o lume plina de farmacii tu nu esti dependent de pastile, intr-o lume impovarata tu inveti sa stai drept, intr-o lume a fast-foodului tu inveti sa mananci sanatos si toate acestea prin Yoga. Aceasta terapie milenara atat de complexa mie mi-a schimbat radical viata in bine. Sa fii sanatos e o binecuvantare de care putem sa ne bucuram in fiecare clipa.


"Yoga poate fi inteleasa si criticata doar de cel care o practica, insa cel care cu adevarat o practica nu are de ce sa o critice."
Autor: Mircea Eliade

Oferta include:

Obt 1. 4 sedinte la doar 19 lei in loc de 80 lei
Obt 2. 6 sedinte la doar 29 lei in loc de 100 lei
Obt 3. 8 sedinte la doar 39 lei in loc de 120 lei

Elasticitatea si întarirea articulatiilor, întarirea muschilor, functionarea glandelor si organelor interne la parametrii optimi, corectarea coloanei vertebrale (în cazul unor afectiuni), înlatura si previne bolile, întarirea sistemului nervos, creste imunitatea, respiratie puternica si sanatoasa, vitalitate mult marita, eliminarea stresului, ajuta la slabit, creste performantele sexuale, atitudine, fermitate, puritate, mentinerea tineretii.

Ceaiul e din partea casei. Tu sa fii îmbracat lejer si sa ai un izopren sau o paturica personala ( avem si noi cateva dar e bine sa ai ceva al tau).

"Yoga poate fi înteleasa si criticata doar de cel care o practica, însa cel care cu adevarat o practica nu are de ce sa o critice."

Mircea Eliade
Mircea Eliade

SC Bo Yang Srl
Adresa: Str. Academiei, nr.2, et.2
Site: www.marius-vornicescu.ro
Email: trezeste_barbatul@yahoo.com
Telefon: 0756.869.328
  • Voucher valabil 1 luna de zile;
  • Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur in nume propriu sau le poti face cadou.
  • Este necesar sa va prezentati cu voucherul printat la sala.
  • Programarile se fac la numarul de telefon: 0756.869.328 sau e-mail: Bo_yang777@yahoo.com
  • Adresa web: http://marius-vornicescu.ro
  • Programarile se fac cu minim 24 de ore înainte la numarul de telefon: 0756.869.328.
  • Programul clubului este: Vineri de la 17.00 la 19.00/ Sambata de la 10 .00 la 12.00
Clubul Marius Vornicescu va ajuta sa va mentineti in forma prin sport imbunatatindu-va pofta de viata, optimismul si sanatatea.Printr-o echipa de profesionisti pregatiti sa va sustina la orice pas, clubul va ofera o gama larga de servicii de intretinere corporala si mentala, punandu-va la dispozitie instrumentele pentru avea un corp santos, greutatea ideala si condita mentala optima.
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO