Zona Ultra Centrala Floreasca, Clinica de ultima generatie Dental Aria! Doar 99 lei in loc de 1400 lei Albire dentara cu tehnologia premium Beyond + detartraj ultrasunete + periaj profesional + Consultatie + Plan de tratament, doar la DentalAria!

Dorobanti
20 comandate
Valoare: 1.400 Ron
Discount: 93%
Economisesti: 1.301 Ron

Zona Ultra Centrala Floreasca, Clinica de ultima generatie Dental Aria! Doar 99 lei in loc de 1400 lei Albire dentara cu tehnologia premium Beyond + detartraj ultrasunete + periaj profesional + Consultatie + Plan de tratament, doar la DentalAria!

Rasfat dentar in Centrul Bucurestiului, servicii de ultima generatie, atmofera placuta, ambient luxos si rezultate pe masura! Bucurati-va acum de un pachet premium de dentitie: Albire dentara profesionala, la pretul de numai 99 Ron. Reducere de 93% prin campania realizata in parteneriat cu site-ul Crocodilo! Crocodilo in parteneriat cu centrul medical Dental Aria spune nu problemelor dentare si da unei danturi perfecte!

Promotia include:

Consultatii de specialitate realizate de un profesionist in domeniu cu o experienta relevanta
Plan de tratament in urma analizei riguroase a trecutului medical al pacientului precum si a siuatiei stomatologice prezente
Albire dentara de ultima generatie - cu tehnologia premium Beyond
Detartraj ultrasunete
Periaj profesional


DESPRE BEYOND - Tehnologia de ultima generatie a albirii dintilorLider global in design-ul si productia de aparatura profesionala pentru estetica dentara, Beyond este o companie dedicata crearii celor mai sigure si avansate tehnologii pentru albirea dintilor.

Sistemele Beyond sunt cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata. Utilizand tehnologii proprietare Beyond si avand in spate ani de studii si cercetari, lampile noastre de albire produc rezultate excelente si rapide, in conditii de siguranta maxima.

Lampile pentru albirea dintilor Beyond Command si Beyond Polus opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen (150W) si dispun de filtrare si ventilatie excelenta care asigura radiatii si caldura zero. Lungimea de unda obtinuta este uniforma si constanta, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 30 de minute, comparativ cu alte produse mai lente de pe piata. Pacientii care opteaza pentru albirea dintilor primesc desigur in timpul tratamentului si ochelari speciali polarizati, pentru protectia deplina.

Beneficii promotie:

Cabinetul foloseste numai materiale , instrumente de ultima generatie ce respecta cu strictete normele UE cu privire la calitatea materialelor si sterilizarea instrumentelor, siguranta si sanatatea pacietului fiind prioritatea numarul unu a echipei de stomatologi
Rezultatele se bazeaza in primul rand pe experienta
Se folosesc numai materiale dintre cele mai moderne - compozite recunoscute international, cu rezultate durabile
Materialele compozite folosite la obturatia simpla (plomba) adera chimic la structura dentara-spre deosebire de componentele clasice ( a caror retentie se facea mecanic, prin prepararea unor cavitati speciale)
Se pastreaza mult mai mult din dintele dumneavoastra atunci cand se folosesc obturatii estetice,acest lucru ducand la rezultate durabile in timp
Plan tratament necesar pentru: a preveni cancerului oral (dentar), afectiunile gingivale, a mentine sanatatea generala, a pastra proprii dinti, a detecta probleme dentare din timp,a mentine sanatatea dentara buna, a avea un zambet mereu frumos, a preveni respiratia urat mirositoare.

DentalAria Radiologi SRL
Adresa: Str. Tudor Stefan Nr. 53-55, Sector 1, Bucuresti
Site: www.dentalaria.ro
Email: office@dentalaria.ro
Telefon: 0742.269.269
  • Zona Ultra Centrala Floreasca, Clinica de ultima generatie Dental Aria!
  • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica.
  • Voucherul se foloseste in perioada de valabilitate, pe baza de rezervare ( DAR NUMAI DUPA ACHIZITIONAREA VOUCHERULUI DEOARECE SE SOLICITA CODUL DE VOUCHER) la numerele de telefon:
  • Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere, insa poate folosi unul singur pe acelasi nume.
  • Dupa ce oferta se activeaza puteti folosi voucherul in urmatoarele 30 zile.
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • O persoana poate achizitiona mai multe vouchere dar unul singur pe acelasi nume se poate folosi in cadrul salonului chiar daca oferta difera, restul voucherelor pot fi facute cadou !
DentalARIA este o clinica stomatologica permanent preocupata de noua tehnologie in ceea ce priveste tratamentul stomatologic. Situata intr-o zona ultra centrala a Bucurestiului clinica noastra va ofera intimitatea necesara tratamentelor medicale la cele mai inalte standarde. Intr-o atmosfera placuta veti intalni o echipa de medici specializati la cele mai prestigioase cursuri ale momentului, pregatiti in elaborarea celor mai minutioase tratamente dentare si obtinirea unor rezultate de varf.

Echipa noastra este formata din medici specialisti permanent pregatiti la cursuri nationale si internationale cu cei mai buni profesori ai momentului. Imbinind abilitatile artistice cu cele tehnice si folosind tehnologie de ultima generatie, medicii nostri ofera o gama larga de posibilitati pentru obtinerea unui zambet mai frumos.

Viziunea noastra: Meticulozitatea, atentia la nevoile pacientilor nostrii, personalizarea tratamentelor fara compromis.

Misiunea noastra: Fiecare pacient este un membru al echipei noastre.

 
De retinut: Lampile pentru albirea dintilor Beyond produc rezultate excelente, dintii dvs. putandu-se albi cu pana la 12 nuante, in doar 30 de minute si cu rezultate rezistente in timp. Dental Advisor - cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA - a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor in review-urile efectuate . Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO