Se poate! Doar 97 lei: Pachet Maxi Remodelare: 74 de Sedinte Slabire si BONUS Microdermoabraziune Faciala! Centrul Frumusete pentru Tine!Bucurati-va de: 15xSedinte Masaj cu Vacuum + 6 x Impachetari cu Ceai Verde (45 min) + 6xSedinte body rapping (infoliere 45min) + 6xTunel Infrarosu + 10xTratamente Presoterapie+ 15xFast Slim + 10xSedinte Electrostimulare + 6x Peeling cu crema abraziva cu samburi caise

Alba Iulia
20 comandate
Valoare: 1.300 Ron
Discount: 93%
Economisesti: 1.203 Ron

97 Ron pentru 15xSedinte Masaj cu Vacuum + 6 x Impachetari cu Ceai Verde (45 min) + 6xSedinte body rapping (infoliere 45min) + 6xTunel Infrarosu + 10xTratamente Presoterapie+ 15xFast Slim +10xSedinte Electrostimulare + 6x Peeling cu crema abraziva cu samburi caise

Alege sa fi Sexy si Provocatoare cu un Pachet Maxi de Remodelare!

Masajul prin vacuum reprezinta o terapie cu actiune profunda si sistematica prin care receptorii pielii sunt stimulati de reducerea presiunii creata de absorbtia aerului din cavitatea formata de ventuza (cupa) si zona pe care aceasta este plasata. Efectul medical al procedurii este reprezentat de atragerea locala de sange si limfa din zonele profunde ale tesutului dermic care exercita influenta reflexa asupra vaselor si organelor interne. Acest procedeu intensifica totodata metabolismul si respiratia dermala in zona de aplicare.Prin vacuumterapie pielea devine mai elastica, creste rezistenta la temperatura si a factorilor mecanici si se imbunatateste considerabil functia retractiei musculare.

Pe langa scaderea in kilograme, impachetarile cu ceai verde ajuta la detoxifierea organismului, la arderea grasimilor, eliminarea si prevenirea reaparitiei celulitei; redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii; eliminarea apei retinute in organism.

Presoterapia este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic.

Presoterapia foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa.
Presoterapia este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire.

Electrostimularea este o procedura simpla si sigura ,o tehnica moderna cu efecte vizibile asupra musculaturii corpului si arderea grasimilor.Electrostimularea este comparata cu un fitnes intensiv,45 min de electrostimulare echivalând cu 6-8 ore de gimnastica fara întrerupere.

Pachetul Maxi Remodelare de 93 Sedinte include:

>>> 15 x Sedinte Masaj Vacuum;
>>> 6 x Impachetari cu Ceai Verde 45 min/sed;
>>> 6 x Sedinte Body Rapping (Infoliere timp de 45 minute/sed);
>>> 6 x Tunel Infrarosu (45 min/sed)
>>> 10 x Tratamente Presoterapie (30 min/sed);
>>> 15 x Tratament Slabire Fast Slim ;
>>> 10 x Tratamente Ultrasoniq (15 min/sed);
>>> 15 x Sedinte Electrostimulare (30 min/sed);
>>> 10 x Peeling cu Crema Abraziva (samburi caise)

+ BONUS Reintinerire Faciala prin sedinta Microdermoabraziune ( Demachiere + Microdermo in profunzime + Hidratare finala )

Felul in care arati mareste semnificativ increderea in sine astfel ca efectuand aceste proceduri ultramoderne nu vei mai avea astfel de griji, iar starea ta generala de confort si sanatate va fi activata in permanenta!

Frumusete pentru Tine
Adresa: Bucuresti, Str. Popa Farcas, nr. 76, sect 3
Site: frumusetepentrutine.ro
Email: camely2001@yahoo.com
Telefon: 0737580566
  • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica;
  • Orice reprogramare se va face cu minim 24 ore inainte. In caz contrar se vor cosidera serviciile efectuate;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere, insa poate folosi unul singur pe acelasi nume;
  • Voucherul in urmatoarele 60 zile de la activare;
  • Voucherul se activeaza prin executarea primei sedinte la maxim 2 saptamani de la achizitionare;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
Felul in care aratati conteaza pentru dumneavoastra. Un aspect placut mareste sentimentul de incredere in sine - si vice versa. In consecinta trebuie sa va acordati timp si pentru a va ingriji de propriul corp, ascultand de nevoile acestuia.
Vom fi incantati sa va asistam pe drumul catre dobandirea unei tot mai mari increderi in sine.  A nu se uita: o minte sanatoasa locuieste mereu doar intr-un corp sanatos.  
Tratamentele noastre  destinate ingrijirii trupului vor ajuta simtitor la starea dvs. generala de confort si sanatate.

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO