Revolutia tenului! Regenerare celulara acuta prin Tratament Celule Stem si Laser cu doar  59 lei! Bucurati-va de: 1 sedinta microdermoabraziune sau peeling enzimatic + tratament laser fractionat SPL Yperion- 5 flashuri acnee/antirid-liftare instant beauty + ultrasunete anticearcan /hidratare zona ochi(perciocular) + masca final cu celule stem ,acid hyaluronic si extras de Argan BIO - regenerare 100%  + masaj facial de final numai la Perfect Contur!.  ?Oferta valabila doar pentru doamne !

Unirii
20 comandate
Valoare: 450 Ron
Discount: 87%
Economisesti: 391 Ron

Revolutia tenului! Regenerare celulara acuta prin Tratament Celule Stem si Laser cu doar 59 lei!

Voucherul include:
- 1 sedinta microdermoabraziune sau peeling enzimatic
- tratament laser fractionat SPL Yperion- 5 flashuri acnee/antirid-liftare instant beauty
- ultrasunete anticearcan /hidratare zona ochi(perciocular)
- masca final cu celule stem ,acid hyaluronic si extras de Argan BIO - regenerare 100%
- masaj facial de final numai la Perfect Contur!

Chiar daca trecerea timpului lasa semne vizibile asupra tenului nostru, lucru de care ne temem toate, acum poti impiedica toate aceste lucruri neplacute! Tratamentul revolutionar cu celule stem te va scapa de probleme!
Celulele stem reprezinta noua tendinta in domeniul cosmeticelor si sunt din ce in ce mai folosite in tratamentele faciale. Rolul acestora este de a regenera alte celule, restabilind functiile tesutului din piele.
Diferenta dintre tratamentele cu celule stem si tratamentele obisnuite este ca acestea din urma elimina straturile pielii pentru a accelera regenerarea celulara, in timp ce celulele stem protejeaza viata celor existente !

Despre tratamentul facial inovator, Centrul de beauty Opium
Datorita unei singure celule stem, putem obtine sute de celule ale pielii, deoarece celulele stem au capacitate nelimitata de regenerare. Tratamentul cu celule stem este foarte eficient, mai ales cand tenul incepe sa imbatraneasca si procesul natural de regenerare al celulelor incetineste substantial. Celulele stem impiedica aparitia semnelor vizibile ale trecerii timpului, astfel ca noi femeile ne putem bucura de un ten proaspat si tanar mai mult timp!
Diferenta dintre tratamentele cu celule stem si tratamentele obisnuite este ca acestea din urma elimina straturile pielii pentru a accelera regenerarea celulara, in timp ce celulele stem protejeaza viata celor existente!
Nu exista termen de comparatie intre terapiile si tratamentele bazate pe celule stem si cele conventionale: diferenta este uimitoare in favoarea primelor prezentate

Beneficii tratament facial exclusivit Celule Stem si Laser:
- Bucurati-va de pachetul oferit de Getadeal in parteneriat cu Perfect Contur si beneficiati de o reducere de 80% la proceduri demne de o diva!
- Acum puteti obtine cu usurinta un ten curat, frumos, sanatos si plin de vitalitate cu un tratament REVOLUTIONAR cu efect imediat, idel pentru orice tip de piele.
- Tratamentul facial intensiv este solutia perfecta impotriva ridurilor, a iritatiilor, inflamatiilor pielii, oferindu-ti mereu un ten tanar.
- Frumusetea consta si in sanatate si in ingrijirea tenului.

Nova Corporation
Adresa: Octavian Goga nr 6 bl m25 cs 3 et2 ap 60 interfon 60 c
Site: www.perfectcontur.ro
Email: magda_vacarescu@yahoo.com
Telefon: 0765.635.346
  • Acelasi utilizator poate achizitiona 10 vouchere, insa poate folosi doar unul pe acelasi nume;
  • Pentru a putea beneficia de servicii este necesara programare telefonica;
  • Programarile se vor face in functie de disponibilitatea salonului;
  • Efectuarea sedintei ca urmare a programarii este obligatorie. In cazul neprezentarii la salon pentru sedinta programata, fara o reprogramare in prealabil ( cu minim 24 h inainte), sedinta respectiva este considerata efectuata si prin urmare, scazuta din totalul de sedinte existente in pachetul voucherului.
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Beneficiarul se va prezenta la salon numai cu voucherul printat !
Deschis in anul 2005 Perfect Contur are o vasta experienta in estetica corporala! Salon specializat in: Remodelare corporala.

Slabire rapida realizata cu cele mai inovative tratamente precum cavitatie, vacuum, DERMO CELL, electrostimulare, impachetari la tunelul cu infrarosii.

PROGRAM DE LUCRU:
Luni-vineri:  10-20:30
Sambata:  10-15:30

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO