Cum functioneaza?

Termeni si conditii de utilizare


Robargo Group SRL, cu sediul in cu sediul social in Calea Floreasca, numarul 89, ap. 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr: J40/7068/2013, CUI 31734546, email office@funkybiz.ro, va ureaza bun venit pe pagina web «www.funkybiz.ro».


Recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor, deoarece utilizarea sau navigarea pe acest site echivaleaza cu acceptarea expresa si neconditionata a acestora.Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.


In cadrul acestei pagini web sunt publicate si promovate produse si servicii provenite de la terti furnizori la preturi speciale promotionale. Aceste preturi speciale promotionale sunt valabile pentru o anumita perioada de timp si pentru o anumita cantitate, sub conditia obligatorie a completarii unui numar minim de cumparatori. Produsele/serviciile oferite pot fi achizitionate la un pret special promotional de catre utilizator/abonat, prin intermediul paginii web a societatii, respectand termenele descrise mai jos, pe care utilizatorul/abonatul le accepta complet si neconditionat.


Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Robargo Group SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile furnizate pentru inregistrare pe site/inscriere la oferta trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra.


Societatea: Robargo Group SRL, cu sediul in cu sediul social in Calea Floreasca, numarul 89, ap. 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr: J40/7068/2013, CUI 31734546, email office@funkybiz.ro.

Website sau Site: prezenta pagina web www.funkybiz.ro


Furnizor: orice terta persoana, fizica sau juridica, care utilizeaza pagina societatii, pentru a prezenta/vinde produsele/serviciile sale la preturi speciale promotionale utilizatorilor/abonatilor Site-ului. ,


Produs/Serviciu: Produsul/serviciul pus la dispozitie de Furnizor la un pret special promotional prin intermediul Site-ului,,


Cumparator: orice utilizator/abonat care participa cu succes la ofertele publicate pe website si achizitioneaza produsul/serviciul Furnizorului,


Cupon sau Voucher: document care este pus la dispozitia Cumparatorului, prin intermediul website-ului, in format electronic, ce poarta un cod unic si trebuie depus in mod obligatoriu de catre Cumparator la sediul Furnizorului pentru receptia produsului/serviciului.


Oferta: oferta de poduse/servicii, la preturi speciale promotionale, pusa la dispozitia utilizatorilor/abonatilor de catre Furnizori prin intermediul Site-ului

Utilizator/Abonat: orice persoana fizica care acceseaza Site-ul

Suma retinuta: reprezinta suma in curs de decontare in cazul efectuarii unei plati - intre momentul ordonarii tranzactiei si pana in momentul procesarii acesteia.


II. Produse/Servicii oferite de Funkybiz.ro. Procedura & Termenii de prestare a serviciilor

2.1 Societatea, prin intermediul website-ului sau, ofera Furnizorilor posibilitatea de a-si promova produsele/serviciile catre utilizatorii/abonatii website-ului la preturi speciale promotionale si pentru o anumita perioada de timp sau/si intr-o anumita cantitate, in functie de cum sunt stabilite toate acestea in fiecare Oferta care este publicata pe website si respectand termenii si conditiile mentionate in respectiva oferta. Societatea nu detine sub nicio forma calitatea de vanzator/furnizor, participand la procedura de promovare a produselor/serviciilor Furnizorilor in exclusivitate si doar ca tert intermediar.

2.2 Societatea va pune la dispozitia utilizatorilor/abonatilor care participa cu success la Oferta Cupoane in format electronic, prin intermediul website-ului. Fiecare cupon corespunde valorii fiecarei Oferte. Prin depunerea cuponului la sediul Furnizorului, asa cum se descrie in Termeni & Conditii, utilizatorul/abonatul va avea dreptul de a primi de la Furnizor produsul/serviciul pentru care este valabila Oferta la care a participat.

2.3 Orice utilizator/abonat isi poate arata interesul pentru Oferta, completand in campurile corespunzatoare din pagina de achizitionare a fiecarei Oferte numele si prenumele sau, adresa sa electronica (e-mail), precum si datele cardului bancar. Dupa completarea datelor de mai sus si dupa confirmarea interesului (care practic va avea loc dupa ce utilizatorul/abonatul va apasa tasta "Finalizarea Comenzii"), suma corespunzatoare valorii Cuponului va fi retinuta de pe cardul bancar al utilizatorului/abonatului. Aceasta suma va fi retinuta de Societate, actionand in numele si in contul Furnizorului. Debitarea definitiva a cardului utilizatorului/abonatului se va realiza dupa activarea Ofertei. Activarea Ofertei se realizeaza, conform termenelor speciale mentionate in fiecare Oferta.

2.4 Durata de afisare a Ofertei pe website, precum si numarul minim de cumparatori necesar pentru activarea Ofertei, sunt mentionate in cadrul fiecarei Oferte si sunt cunoscute de utilizator/abonat, inaine ca acesta sa isi declare interesul pentru Oferta. Utilizatorul/abonatul se poate informa in orice moment prin intermediul website-ului cu privire la intervalul de timp ramas pana la finalul duratei de afisare a Ofertei, precum si cu privire la numarul de potentiali cumparatori existenti si/sau necesari pentru activarea acesteia. In cadrul fiecarei oferte sunt mentionate informatii cu privire la durata de valabilitate a ofertei, termenul limita de prestare al serviciilor/livrare a bunurilor (data expirarii cuponului) si detalii cu privire la pret (de ex daca include sau nu TVA sau dupa caz daca include sau nu taxe de livrare) si servicii/produse (de ex informatii privind service-ul postvanzare si garantiile oferite). In cazul in care in cadrul ofertei nu se precizeaza contrariul, preturile prezentate includ TVA (24%) si eventuale cheltuieli de livrare.


2.5 Fiecare utilizator/abonat isi poate exprima interesul cu privire la Oferta publicata pe website atat in nume propriu cat si in numele a terte persoane (de ex rude sau prieteni), utilizand cardul bancar prin completarea campurilor corespunzatoare pentru fiecare persoana in pagina de achizitie a fiecarei oferte. Pentru fiecare Oferta este prevazut un anumit numar de terte persoane, in numele carora utilizatorul/abonatul isi poate exprima interesul. Aceste persoane sunt integrate in numarul minim necesar de cumparatori pentru activarea Ofertei si, daca Oferta se activeaza, persoanele in cauza sunt considerate cumparatori.


2.6 Prin activarea Ofertei, societatea:

a)emite o comanda, actionand in numele si in contul Furnizorului pentru debitarea definitiva a cardului bancar al Cumparatorului cu suma aferenta cuponului si


b)pune la dispozitia utilizatorilor/abonatilor care au participat cu succes la Oferta Cupoanele care au fost create pentru Oferta respectiva.


2.7 Cupoanele vor fi puse la dispozitie in format electronic, prin intermediul website-ului, pe pagina de profil a fiecarui Cumparator, in timp ce Cumparatorului ii vor fi transmise si instructiuni cu privire la primirea acestora pe adresa electronica pe care a declarat-o, dupa activarea Ofertei si debitarea cu succes a cardului bancar. Documentul fiscal (factura/chitanta) pe care va fi inscrisa valoarea cuponului, va fi emisa Cumparatorului direct de Furnizor la prezentarea Cuponului pentru preschimbare in produsul/serviciul achizitionat.


2.8 Cuponul este valabil exclusiv si doar pentru Cumparatorul ale carui date sunt inscrise pe acesta, pana la data expirarii acestuia, respectiv termenul limita de prestare/livrare servicii/bunuri mentionata in termenii si conditiile aferente Ofertei si inscrisa pe Cupon.


2.9 Furnizorul si-a asumat obligatia de a vinde produse/de a oferi servicii, respectand termenele Ofertei, catre Cumparatorii care detin Cupoane pe care le prezinta la sediul/locatia Furnizorului. Societatea transmite Furnizorului, in ziua urmatoare activarii Ofertei, lista de Cumparatori/posesori de Cupoane, care contine numele cumparatorilor/posesorilor de Cupoane, precum si codul unic de pe fiecare cupon.


2.10 Furnizorul se obliga sa predea/ofere in mod adecvat produsul/serviciul Cumparatorilor/posesorilor de Cupoane inclusi pe lista de Cumparatori trimisa de Societate, conform celor de mai sus. Cumparatorul, pentru a beneficia de produsul/serviciul respectiv, va prezenta in mod obligatoriu Furnizorului Cuponul pentru verificarea codului, precum si cartea de identitate/pasaport pentru verificarea datelor sale de identificare.2.11 Eventualele specificatii ale produselor/serviciilor si informatiile mentionate in Oferta, privitoare la servicii/produse oferite, se realizeaza conform informatiilor si instructiunilor primite de Societate de la Furnizor.


2.12 Societatea nu poarta nicio raspundere cu privire la produsele/serviciile promovate prin intermediul Ofertei, pentru care Furnizorul in mod exclusiv este raspunzator in fata Cumparatorului. in acest sens, dar nu limitativ, Societatea nu este responsabila pentru calitatea, proprietatile, caracteristicile partiale ale produselor/serviciilor, pentru prestarea defectuoasa sau impedimente juridice ce fac imposibila prestarea lor, precum si pentru modul sau timpul de livrare a acestora catre Cumparatori.


2.13 Societatea participa la vanzarea produsului/serviciului de catre Furnizor catre Cumparator, exclusiv si doar ca terta persoana-intermediar.


2.14 in cazul in care Furnizorul, dupa activarea Ofertei, intra in faliment sau dizolvare, stare de lichidare sau administrare fortata, care determina imposibilitatea de livrare a produsului/serviciului, Societatea nu are nicio obligatie fata de Cumparator.


In cazul in care Furnizorul nu poate executa/livra serviciul/produsul in termenul de livrare stabilit in oferta, din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil din culpa sa, acesta va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta din urma le-a avansat ca plata vor fi rambursate de catre Societate in termen de maximum 30 de zile de la expirarea termenului limita de prestare/furnizare serviciu/produs.


2.15 Cumparatorul poate reclama rambursarea sumei platite doar in cazul in care dintr-un motiv independent de vointa sa, si imputabil exclusiv Furnizorului sau Societati nu a putut beneficia de produsul/serviciu inscris pe Cupon.


Solicitarea de rambursare trebuie facuta in maximum 10 zile de la achizitionarea Cuponului. Dupa expirarea acestei perioade Cumparatorul pierde orice drept de a solicita rambursarea, indiferent de faptul ca a utilizat sau nu Cuponul respectiv si independent de perioada de valabilitate a Cuponului. Rambursarea va fi facuta intr-un interval de maximum 30 de zile dupa expirarea perioadei de validitate a cuponului neutilizat.


2.16 Prezentele Termeni si Conditii se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori .


Achitarea produsului/serviciului se realizeaza prin intermediul cardului bancar prin transfer bancar sau prin sms.3.1Plata prin card de credit/debit.


Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.Robargo Group SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.


3.2 Plata prin Banca

Daca plata se face prin OP, Internet Banking, sau depunere la casieria bancii, Platitorul are obligatia sa treaca pe document numarul de referinta al comenzii, asa cum este prezentat la efectuarea Comenzi.

3.3 Plata prin sms

Atunci cand plata se face prin sms validarea plati depinde in exclusivitate de operatorul de telefonie mobila. In cazul in care cu respectarea Termenilor si Conditiilor se solicita rambursarea unei sume achitate prin sms aceasta rambursare se va efectua NUMAI cu acordul operatorului de telefonie mobila prin intermediul caruia s-a efectuat plata. Acest acord trebuie solicitat de catre utilizatorul care a efectuat plata.


3.4 Societatea isi rezerva dreptul de a refuza din orice motiv participarea la orice Oferta a unui utilizator/abonat.


3.5 In cazul neactivarii Ofertei si participarii utilizatorului/abonatului, Societatea va depune toate demersurile pentru deblocarea sumei aferente Ofertei de pe cardul bancar.


3.6 Tranzactiile cu cardul se vor realiza pe website-ul Societatii utilizand serviciile agentului de prelucrare a platilor online cu care Societatea incheie contract (RomCard)


3.7 Societatea nu este responsabila cu privire la nerealizarea debitarilor sau blocarilor de sume de bani de pe card in cazul culpabilitatii agentului de prelucrare a platilor online sau a furnizorului de servicii de internet (Internet Service Provider sau ISP). in acest sens, cazuri de neculpabilitate a Societatii sunt


a) Defecte de hardware sau software provenite de la agentul de prelucrare a platilor online. in cazul in care web serverul agentului de prelucrare a platilor oline inceteaza sa mai functioneze din pricina defectelor de functionare (se mentioneaza in acest sens deteriorarea hard disk-ului, lipsa de energie electrica, deteriorarea memoriei principale), fie din cauza problemelor de soft, Societatea va considera ca utilizatorul/abonatul nu participa la Oferta.


b) Neinformarea Societatii cu privire la finalizarea tranzactiei. in cazul in care tranzactia este debitata sau blocata pe cardul bancar, dar Societatea nu este informata prin intermediul procedurii de acceptare, atunci Societatea va considera ca utilizatorul/abonatul nu participa la Oferta.


c) Imposibilitatea de informare a Societatii poate aparea din cauza agentului de prelucrare a platilor online sau a furnizorului de servicii de internet.


Situatiile de mai sus sunt prezentate cu titlu pur explicativ si nu constituie lista exhaustiva cu toate situatiile de neculpabilitate a Societatii.


IV. Drepturi de proprietate industriala si intelectuala . Autorizare limitata


Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Robargo Group SRL sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Robargo Group SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Termeni si Conditii, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". intreg continutul website-ului, inclusiv siglele, logo-urile, textele, graficele, imaginile, fotografiile si software-ul, constituie proprietatea Societatii si sunt protejate de Legislatia Romana si Internationala. Designul si modalitatea de prezentare a website-ului, precum si setarile acestuia constituie de asemenea proprietate a Societatii. Se interzice copierea, inregistrarea analogica/digitala si reproducerea mecanica, distribuirea, transferul, downloading-ul, falsificarea, vanzarea, crearea de lucrari derivate sau dezinformarea publicului cu privire la furnizorul real al continutului website-ului. Eventuala reproducere, reeditare, uploadare, anuntare, distribuire sau transmitere sau orice alta utilizare a continutului in alt mod sau cu alte mijloace in scop comercial sau in alte scopuri se permite doar ca urmare a unei autorizatii scrise conferite in prealabil de Societate sau de oricare alt beneficiar legal al drepturilor de proprietate intelectuala de mai sus. Aparitia continutului de mai sus pe website nu poate fi considerata in nicio situatie drept transfer sau cedare de autorizatie sau drept de utilizare a oricaruia dintre elementele de mai sus.


Societatea, conform termenelor si conditiilor expuse in prezenta sectiune si conform legislatiei si reglementarilor aplicabile, confera utilizatorilor/abonatilor dreptul de acces si utilizare a website-ului si a datelor incluse pe acesta neexclusiv, netransferabil, personal si limitat. Aceasa autorizatie nu constituie transferul vreunui drept cu privire la website si datele prezentate pe acesta si se supune urmatoarelor limitari:


Utilizatorul/abonatul trebuie sa respecte toate notificarile cu privire la drepturile asupra proprietatii intelectuale si alte drepturi de proprietate.

Utilizatorul/abonatul nu are dreptul de a modifica website-ul si datele de pe acesta in niciun mod sau dreptul de a transmite si de a prezenta in mod public, sau de a distribui sau utiliza in alt fel pagina web si datele incluse pe aceasta in orice scop de natura publica sau comerciala, exceptand situatia in care prin prezenta se acorda o permisiune in acest sens.V. Modificari/Schimbari Periodice


INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITASocietatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens.Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/abonatilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut.Societatea isi rezerva dreptul de a transforma sau de a modifica termenii aplicabili si conditiile de utilizare a website-ului, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor/abonatilor. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari ale termenilor si conditiilor de utilizare vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe website. Orice utilizare a website-ului urmare a unei astfel de modificari sau schimbari se considera acceptare de catre utilizator/abonat a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul site-ului. Societatea poate, in orice moment, sa anuleze, sa stearga, sa amane sau sa intrerupa orice functie de pe website, inclusiv disponibilitatea serviciilor, prezentarilor sau descrierilor oricarui produs sau serviciu.VI. Raspunderea limitata


Utilizarea acestui site este in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. Robargo Group SRL si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau Robargo Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.Societatea nu are nicio raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea website-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt website inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de Societate, indiferent daca Societatea a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.


VII. Link-uri catre site-urile unei terte partiSite-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Robargo Group SRL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Robargo Group SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Robargo Group SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri.


Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

Nu ofera o securitate adecvata;

Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau Sunt licentioase sau calomnioase.


De asemenea, Robargo Group SRL, nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Robargo Group SRL.


VIII. Responsabilitatea Utilizatorului


Utilizatorii/abonatii website-ului accepta faptul ca nu vor utiliza acest website pentru publicarea, transmiterea prin e-mail sau transmiterea in alt mod: a oricarui continut illegal, daunator, primejdios, calomnios, defaimator, vulgar, obscen si care contravine in orice mod bunelor moravuri, sau constituie incalcare a confidentialitatii, exprima empatie sau discriminari sexuale, etnice sau de alt tip, poate provoca prejudicii minorilor in orice mod sau nu poate fi transmis conform legislatiei in vigoare sau prin interdictie contractuala (precum, de exemplu, informatiile confidentiale care au fost dobandite sau au fost divulgate ca parte a relatiilor de munca sau care sunt acoperite de contracte de confidentialitate), care violeaza orice patent, insemn comercial, secret comercial, drepturi intelectuale sau alte drepturi de proprietate ale tertilor, contine virusi software, sau alte tipuri de coduri, fisiere sau programe, realizate cu scopul de a intrerupe, de a prejudicia, de a distruge echipamentul de operare al computerelor, incalca in orice modalitate legislatia elena si comunitara in vigoare si prevederile acesteia, poate aduce atingere in orice fel tertilor, si a oricarui continut utilizat pentru colectarea sau stocarea datelor personale cu privire la alti utilizatori.Cu respectarea celor mentionate mai sus, utilizatorul/abonatul are posibilitatea de a informa terte persoane (de exemplu prin e-mail, facebook, twitter etc.) cu privire la Ofertele puse la dispozitie prin intermediul website-ului.


IX. Siguranta Tranzactiilor

Societatea recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale, precum si a tranzactiilor electronice, si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe care utilizatorii/abonatii le ofera prin intermediul website-ului sau in orice alt fel (de exemplu telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor/abonatilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.


Accesul la sistemele Societatii (servere) este controlat de un firewall, care permite utilizarea anumitor servicii de catre utilizatori/abonati, interzicand in paralel accesul la sisteme si baze de date si informatii confidentiale ale Societatii.


Confidentialitatea tranzactiilor


Asa cum se mentioneaza mai sus, respectarea confidentialitatii se subintelege. Toate informatiile transmise de utilizator/abonat sunt confidentiale, Societatea luand toate masurile necesare astfel incat acestea sa fie utilizate doar in masura in care acest lucru este considerat necesar in contextul serviciilor oferite. Doar angajatii autorizati au acces la informatiile cu privire la tranzactii si doar cand acest lucru este absolut necesar.


X. Date cu caracter personalDatele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Robargo Group SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.


Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.


Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Robargo Group SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Robargo Group SRL.


Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.Robargo Group SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Robargo Group SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.


Robargo Group SRL. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):


a. dreptul de a cere Robargo Group SRL. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;


b. dreptul de a cere Robargo Group SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;


c. dreptul de a cere Robargo Group SRL. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;


d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Netopia.


In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:


Robargo Group SRL si Netopia garanteaza securitatea sistemelor informatice.


Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Robargo Group SRL sau pe serverele Netopia.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.


ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.getadeal.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.getadeal.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.getadeal.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.XI.Forta majora

Robargo Group SRL si/sau Furnizorul nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.Pentru orice reclamatie, utilizatorul/cumparatorul trebuie sa se adreseze in prealabil Serviciului Clienti al Robargo Group SRL. Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor si Conditiilor va fi rezolvat pe cale amiabila. Termenii&Conditiile si toate comunicarile sunt in limba romana. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO